kesäruokaa ruokablogi salaatti

Maukasta ruokaa rennolla otteella.
Bon Ap'!

Sanna & Mats

Kesäkurpitsa tagliatelle kanttarelleilla

Kesäkurpitsa tagliatelle kanttarelleilla

Ainekset: 

1 keskikokoinen kesäkurpitsa juustohöylällä siivutettuna
1 pilkottu kesäsipuli laihoineen
1 pilkottu valkosipulin kynsi
Kulhollinen pilkottuja kanttarelleja
Voita, suolaa ja mustapippuria
Raastettua parmesaania 

Kesäisin on ihanaa syödä kesäkurpitsasta tehtyä tagliatellea, joka on pastasta tehtyä tagliatellea huomattavasti kevyempi herkku. Kesäkurpitsatagliatellea voi varioida loputtomasti niinkuin normaalia pastaakin. Vain mielikuvitus on rajana. Tällä kertaa kesäkurpitsan seuralaisena pannussa oli paistetut kanttarellit ja sipulit. 

Paahda siivottuja ja pilkottuja kanttarelleja vähän aikaa pannussa ylimääräisen nesteen haihduttamiseksi. Lisää voi, suola, mustapippuri ja sipulit ja paista kunnes sienet ja sipulit ovat mielesiä makuusi. Itse tykkään paistaa sieniä ja sipulia aika kauan niin että maut pääsevät tiivistymään. Pikapaista kesäkurpitsatagliatelle toisessa pannussa. Mausta suolalla, mustapippurilla ja parmesanilla.  Yhdistä sienet ja tagliatelle ja tarjoile raastetun parmesaanin kanssa. 

kesäkurpitsatagliatelle kanttarelli kesäruokaa ruokablogi
kesäkurpitsa

Miehen yläpihalla on viidakko, jossa kaikki kasvaa villisti.

kesäkurpitsatagliatelle kesäruokaa ruokablogi
Vuohenputkipesto

Vuohenputkipesto

Saareentulosalaatti

Saareentulosalaatti