kesäruokaa ruokablogi salaatti

Maukasta ruokaa rennolla otteella.
Bon Ap'!

Sanna & Mats

Ripsakka raparperipiirakka

Ripsakka raparperipiirakka

raparperipiirakka

Tee voitaikinapohja ja esipaista se. Valmista täyte ja ripottele päälle raparperit. Paista kunnes piiras saa väriä.

Pohja:

4 dl vehnäjauhoja
1 dl Sokeria
1 tl leivinjauhetta
150 g voita

Sekoita kuivat ainekset suoraan piirakkavuo'assa, lisää voi ja nypi sekaisin.

Täyte:

2 dl kreikkalaista jugorttia
2 munaa
Sokeria n. 0,5 dl
Teelusikallinen vaniljasokeria
Muutama nuori raparperin varsi

raparperipiirakka

Puuhellassa paistettua piirakkaa on hyvä pyöräyttää pari kertaa paistamisen yhteydessä, tulipesän viereinen reuna on kuumin. Tällä kertaa ei pyöritelty!

raparperipiirakka ruokablogi kesäruokaa

Vaniljakastike sopii tälle piirakalle.

Siikaceviche

Siikaceviche

Vegeburger

Vegeburger