kesäruokaa ruokablogi salaatti

Maukasta ruokaa rennolla otteella.
Bon Ap'!

Sanna & Mats

Karitsankaretta, risottoa & salaatti

Karitsankaretta, risottoa & salaatti

Marinointi: öljyä, suolaa ja pippuria, salviaa.

karitsankare, grilliliha ruokablogi kesäruokaa

Grillaa kareet kypsäksi maun mukaan, meille maistuu mediumina.

Raikas kesäsalaatti: 

Vihreää salaattia
Kurkkua
Kevätsipulia
Chiliä
Limemehua
Hunajaa

salaatti kesäruokaa ruokablogi

Risotto:

Tähän risottoon tarvittiin vain vettä, voita, parmesaania, Lidlin Deluxe Carnaroli valmisrisotto seos, joka sisälsi tarvittavat mausteet ja makuaineet, ja paljon pitkää pinnaa. Tuota pinnaan tarvittiin siksi, että koko soppa meinasi mennä ihan poskelleen ja oli mielestäni lähinnä aidon risoton irvikuva. Olin joskus aiemmin tehnyt samaista deluxe valmisrisottopohjaa käyttäen ihan kelvollista risottoa ja todettakoon vielä, että italiassa asuessa ensimmäiset kotirisottokokeilut tein vastaavanlaisilla tuotteilla ja olin silloinkin supertyytyväinen aina lopputulokseen. En tiedä mikä tätä risottoa tehdessä ei mennyt kohdilleen vai oliko planeetat vaan väärillä kiertoradoilla, mutta kokki puhisi puuhellaa punaisempana ennen kuin suostuin laittamaan tekeleen tarjolle. Lopputulos oli ylikypsää parmesaanimaustettua joulupuuroa. First world problems. Ja joku toinen kerta oikea risotto resepti. 

karitsa-8658.jpg
Tuhkaperunat chorizo ja sillitäytteellä

Tuhkaperunat chorizo ja sillitäytteellä

Raikas raejuustosalaatti

Raikas raejuustosalaatti