kesäruokaa ruokablogi salaatti

Maukasta ruokaa rennolla otteella.
Bon Ap'!

Sanna & Mats

Pekoniraparperipaistos

Pekoniraparperipaistos

pekoniraparperi paistos

Hapokas raparperi, rasvainen pekoni sekä mozzarella on oiva yhdistelmä. Ohje: HS

Paista pekonit pannussa, lisää raparperin varret ja pehmennä miedolla lämmöllä.
Ota pois pannulta ja lisää joukkoon mozzarella. Mausta paistos suolalla, mustapippurilla ja yrteillä.  

Pekoniraparperi paistos ruokablogi kesäruokaa

Päälle mintunlehtiä, öljyä ja mustapippuria.

kesäruokaa ruokablogi

Nautimme paistoksen vuohenputki-vuohenjuustopiiraan sekä salaatin kanssa. Toimiva yhdistelmä!

Vuohenputki-juustopiiras

Vuohenputki-juustopiiras

Lasagne Con Zucchine - Kesäkurpitsa Lasagne

Lasagne Con Zucchine - Kesäkurpitsa Lasagne