kesäruokaa ruokablogi salaatti

Maukasta ruokaa rennolla otteella.
Bon Ap'!

Sanna & Mats

Savukala-kesäkurpitsapiiras

Savukala-kesäkurpitsapiiras

savukalapiiras kesäruokaa ruokablogi

Kampelasaalis oli yllättäen runsas. Ylijääneestä savukalasta teimme savukalatahnan ja söimme salaatin ja mallasleivän kanssa. Savukalatahnaakin jäi yli, jolloin syntyi savukalapiiras.

Pohja:

2 dl ruisjauhoja
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl Suolaa
150 g voita

Sekoita kuivat ainekset suoraan vuokaan. Lisää sulatettu voi, sekoita ja painele tasaiseksi.

Täyte:

Savukalatahna (kreikkalaista jugorttia tai creme fraichea. Mustapippuria, ruohosipulia, hiukan sinappia, tilliä)
Kesäkurpitsaa
Kevätsipulia
Juustoraastetta

Esipaista pohja kullanruskeaksi. Täytä pohja ja raasta päälle hiukan juustoa. Paista kunnes pinta saa sopivasti sävyä.

savukalapiiras kesäruokaa  ruokablogi
savukalapiiras
Pizza Örskär

Pizza Örskär

Avocadopasta

Avocadopasta