kesäruokaa ruokablogi salaatti

Maukasta ruokaa rennolla otteella.
Bon Ap'!

Sanna & Mats

Ribsit miehen tapaan

Ribsit miehen tapaan

Ota ribsit ajoissa huoneenlämpöön. Kuumenna iso pannu ja paista öljyssä n. 10 min. /puoli. Mausta pinta kääntäessäsi suolalla ja pippurilla. Kansi pannun päällä varmistaa kypsyyden. Lisää lopuksi pannuun iso nokare voita, pyörittele kyljet sulaneessa voissa ja nauti! Maku on puhtaan lihainen ja koostumus hyvä!

Ribsit 25 min
Possunkylkeä
Suolaa & pippuria
Öljyä ja voita

Seuraksi raikas salaatti esim. kukkakaalisalaatti tai palsternakkasalaatti. Ks. alla.

 Vasemmalla ribsit miehen tapaan, oikealla naisen.

Vasemmalla ribsit miehen tapaan, oikealla naisen.

Kukkakaalisalaatti (Resepti HS ruoka)
Kukkakaalia
Kreikkalaista jogurttia
Kurkkua
Hunajaa
Limeä
Suolaa & pippuria
Minttua
Fetajuustoa

Paloittele kukkakaali pieneksi käsin. Leikkaa kurkku halki ja poista siemenet, viipaloi siivuiksi.
Lisää jogurtti, fetajuusto ja mausteet.

Palsternakkasalaatti
Palsternakkaa
Sipulia
Omenaa
Jogurttia
Hunajaa
Valkoviinietikkaa
Suolaa & pippuria

Paahda palsternakat uunissa pehmeiksi. Jäähdytä ja viipaloi. Lisää sipuli, omena, jogurtti ja mausteet.
 

Suklaa-herukka fondant

Suklaa-herukka fondant

Ribsit naisen tapaan

Ribsit naisen tapaan